Om BK Dekorima

Kontakt oss for en hyggelig prat

PROFILERER FOR HELHET OG MERVERDI - SIDEN 1983

BK Dekorima tilbyr en helhetlig leveranse, med fokus på hva som gir merverdi for deg som kunde. BK Dekorima har profilert virksomheter over hele landet siden 1983, og flyttet desember 2017 inn i helt nye lokaler på Nordre Fokserød i Sandefjord. Her har vi nærhet både til E18 og Sandefjord Lufthavn Torp.

BK Dekorima er nå en del av mediehuset BK, som har etablert seg som en betydelig aktør på landsbasis i den grafiske bransjen. Ved mediehuset BK nyter både vi og kundene våre godt av et stort grafisk nettverk, med dyktige, nye kolleger som sikrer god kunnskapsdeling og produksjonsflyt.

Vi er stolte av produksjonsanleggene våre, som tilfredsstiller våre høye krav til materialvalg og løsninger, alltid til det beste for kunden. Vi arbeider med alle aktuelle materialer og kan levere skilt og dekor i metall, glass, plexi, tre, folie eller plastprodukter. Innovative løsninger og kreative innspill fra oppdragsgivere gjør at vi utvikler oss og gjerne er blant de første som høster erfaringer fra bruk av nye materialer og produksjonsmåter. Gjennom godt samarbeid, høy fagkunnskap og samspill med oppdragsgiverne kommer vi frem de riktige løsningsvalgene.

Vi har spesialisert oss på produksjon av alle typer skilt, storformatprint, display- og messe-løsninger, digital signage og alle typer dekor.

BK Dekorima er gjerne med i hele prosessen fra behovsanalyse, vurdering av løsninger til ferdig leverte og monterte profileringer.

image


Arne
Nybo

Daglig leder & salg


Mobil: 907 81 330
E-post

Pål
Henriksen

Key account manager


Mobil: 986 19 001
E-post

Johnny
Hafslien Selger/prosjektleder


Mobil: 450 05 673
E-post

Håvar Dalen Ringheim Backoffice/grafisk design


Mobil: 464 14473
E-post

Karine Lyngra Lund Produksjonsleder folie og print


Mobil: 462 86 980
E-post

Kristian
Hynne Produksjonsleder skilt


Mobil: 462 86 983
E-post

Anthony Jeffrey Krogsund Produksjonsmedarbeider


Mobil: 462 86 982
E-post

Vidar

Hognestad Produksjonsmedarbeider


Mobil: 462 86 984
E-post